Nog

tot 30 januari

Politiek

Bonusquote – Zo probeerden Tunahan Kuzu en Farid Azarkan Sylvana Simons te intimideren

Tijdens presenatie Jongeren Kieswijzer

Voor u geknipt uit NRC Handelsblad (Blendlelink). Marcel van Roosmalen was aanwezig bij de presentatie van de Jongeren Kieswijzer in Amsterdam.

 

“Sylvana Simons (Artikel 1) die in het echt veel frêler was dan op televisie, deed ook mee aan dat verbaal duwen en trekken, maar implodeerde nadat de vertegenwoordigers van Denk verlaat binnenstapten. Voorop lijsttrekker Tunahan Kuzu, op de voet gevolgd door nummer 2 Farid Azarkan, een eigen cameraploeg die alles filmde en wat voorlichters die zichzelf voorstelden als ‘denkers’.

Sylvana Simons haalde een boek uit haar tas en deed opeens alsof ze al een hele tijd zat te lezen. Naast haar zat haar campagneman Ian van der Kooye heel erg op zijn telefoon te kijken. Tunahan Kuzu en Farid Azarkan gaven iedereen heel nadrukkelijk een hand en sloegen Sylvana nog nadrukkelijker over. Mooi hoe Kuzu zich daarna publiekelijk verexcuseerde dat hij er helaas weer vandoor moest, maar hij was toch blij dat hij deze bibliotheek was binnengelopen om iedereen behalve Sylvana een hand te geven. Nou, hij ging maar weer. Daaag iedereen behalve Sylvana, die nog maar eens een bladzijde omsloeg. Hij had ook kunnen volstaan met de mededeling dat hij was gekomen om Sylvana te intimideren.”

 

Lees ook

Dossier Farid Azarkan

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.