TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Bonusquote: Wierd Duk (AD) interviewt Martin Bosma (PVV)

'Politiek correcte journalisten willen koene strijders zijn voor minderheden'

Tags:

 

“Een kleine groep zogenaamde anti-racisten voert een campagne om onze cultuur onderuit te halen, te vernachelen. Dat gaat soms over lullige dingen als negerzoenen, het kruis op de mijter van Sinterklaas, kerststollen die plots feeststollen heten, kinderen die op scholen halal moeten eten.

U verwerpt de associatie met het koloniale verleden?

Dat frame is opgeworpen door Jeroen Pauw van de socialistische VARA, die die halve Gario (anti-Zwarte Piet activist Quinsy Gario – red.) uitnodigde. Politiek correcte journalisten willen koene strijders zijn voor minderheden.

Nu al zie je bijvoorbeeld hoe groot de invloed is van een veeleisende moslimminderheid, terwijl wij permanent aan onszelf twijfelen en behept zijn met een enorm schuldgevoel vanwege ons aandeel in de slavernij. Onze cultuur is aan het capituleren

Ik hoor mensen zeggen: mijn kinderen moeten goed Engels leren, want we moeten misschien wel emigreren. Dat accepteren we inmiddels al, die gedachte

Ja, ze worden heel agressief van ons geluid. De NPO heeft 24 uur per dag het schuim op de mond. Hoe dat komt? De linkse elite dacht zo vanuit de sixties naar een wereld van genderneutrale toiletten te marcheren. Maar dat pakte anders uit en nu kampen ze met cognitieve dissonantie. Ze weten dat we gelijk hebben, maar durven het niet toe te geven.”

 

Wierd Duk en Martin Bosma, altijd een feest qua sappige quotes. Nu in het AD. Inclusief bekentenis van Bosma dat de PV al nadenkt over kabinetsposities.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.