Haagse grabbelton

VIDEO – GroenLinks plagieert na Barack Obama nu belastingontwijker Apple

Kijk en vergelijk

GroenLinks heeft het niet zo op brievenbusfirma’s en belastingontwijking door grote multinationals. Zo wordt Apple als voorbeeld genoemd in het standpunt van de partij over deze uitwassen van het economisme. Oud-JOVD voorzitter Matthijs van de Burgwal zat donderdagmiddag wat te opposition researchen surfen en hem viel wat op. Een GroenLinks-spot van enkele weken terug lijkt wel erg op die van belastingontwijker Apple een paar maanden eerder.

Kijk…

…en vergelijk

Lees ook

Video: Jesse Klaver plagieert Barack Obama

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.