‘Stem strategisch PVV, VNL en Forum voor Democratie zijn te klein om verschil te kunnen maken’

21-12-2016 16:24

Nog een paar maanden en dan is het 15 maart 2017. U staat dan in het stemhokje en kiest dan voor een persoon of voor een partij. Of u bent thuis gebleven omdat u geen vertrouwen meer heeft in de politiek. Het kan ook zijn dat u nog nooit gestemd heeft. “Wat heeft het voor zin?” is uw drijfveer altijd geweest.

Maar 15 maart 2017 is geen doorsneeverkiezing. We staan op een kruispunt. Gaan we rechtdoor of rechtsaf en geven we Rutte en de PvdA een dikke duim voor wat zij bereikt hebben? Een Nederland waar het vieren van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten racisme is. Een land waar supermarktketens feeststollen verkopen in plaats van kerststollen. Waar de gesubsidieerde NPO een filmpje maakt over de gezellige decembermaand, terwijl de NPO het vorig jaar nog had over die gezellige Kerstmaand. Een land waar je je in de grote steden in een islamitisch land waant. Een land waarin mensen die 1 uur per week werken als werkzaam worden beschouwd. Een land waarin illegalen gewoon door ons onderhouden worden. Een land dat de grootste netto betaler is aan Brussel. Een land dat gevangenissen sluit en criminelen vrij rond laat lopen. Een land dat het niet durft te hebben over een Marokkanen probleem. Een land waarin de islam steeds meer terrein wint. Een land waarin docenten maatschappijleer niet meer durven te spreken over de Holocaust. Een land met toenemende homohaat. Een land waar veel Polen baantjes innemen van Nederlanders via schijnconstructies. Een land waarin steeds meer mensen dubbele banen hebben om rond te kunnen komen en steeds minder bestaanszekerheid hebben. Een land waarin referenda voor de show gehouden worden. U wilt dit toch niet? Waar is onze trots?

De middengroep is aan het verdwijnen

We kunnen ook linksaf. Dan krijgen technocraten als Jesse, Alexander en Lodewijk het voor het zeggen. Dan gaan bovenstaande ontwikkelingen nog veel sneller. Dan bestaat Nederland straks helemaal niet meer. Dan krijgen we een burgeroorlog. Dan wint de dominante islam nog sneller  terrein. Dan krijgen we hordes illegalen, Turken, Oekraïners en Marokkanen die via goedkope constructies nog meer banen van ons afpakken. Dan wordt er nog meer genivelleerd. Dan loont werken helemaal niet meer. Dan bestaat de verzorgingsstaat straks niet meer. Krijgen we nog meer EU.  Dan gaat de energiebelasting nog meer omhoog vanwege allerlei gesubsidieerde klimaatprojectjes. Kortom, we krijgen Rutte beleid, maar dan nog tienmaal erger.

Ik ben 55 jaar en ben altijd politiek betrokken geweest. Ik heb alleen maar kabinetten gekend met de VVD, de PvdA, het CDA en met D66. En waar staan we nu? De EU is mislukt, de euro idem, we kennen geen grenzen meer, misdadigers lopen in en uit, de industrie is verdwenen naar lage lonen landen, de arbeidsmarkt is verziekt, Nederland islamiseert in hoog tempo, de middengroep is aan het verdwijnen, 560.000 mensen werkenden leven in armoede, de zorg is uitgekleed, ouderen worden slecht verzorgd, de kwaliteit van het onderwijs holt achteruit, we betalen ons scheel aan de EU, aan klimaathysterie en aan profiteurs van ons verzorgingsstelsel.

Wat kunt u doen om het tij te keren? Aan de noodrem trekken. Massaal PVV stemmen. Het is nu of nooit. Nog nooit heeft u als kiezer zoveel invloed als in maart 2017. Maak de PVV zo groot dat we alle bovenstaande ontwikkelingen kunnen stoppen. Geef de PVV het voordeel van de twijfel. Slechter dan de afgelopen coalities kan de PVV het niet doen. Slechter dan Rutte kan het nooit worden.

Technocraten die niet midden in de maatschappij staan

Nederland moet weer Nederland worden. In geen enkel islamitisch land is er echte democratie, dus moet de islamisering een halt worden toegeroepen. Dit klinkt logisch, maar de enige partij die dit kan bewerkstelligen is de PVV. De banen zijn er in eerste instantie voor de Nederlanders, haal de industrie terug naar Nederland. Laat ondernemers zelf bepalen of ze mensen in vaste dienst nemen. De goede werknemers krijgen een vast contract. Nu is ook de werkgever de dupe van de Wet werk en zekerheid. Hij moet goede krachten ontslaan. Ridicuul hoor ik u denken. Klopt, het slaat nergens op. De wet is bedacht door technocraten, mensen die niet midden in de maatschappij staan. De verzorgingsstaat is bedoeld voor onze ouderen, onze zieken, voor mindere valide mensen, voor onze gehandicapten en voor mensen die buiten hun schuld  niet aan het werk zijn. De verzorgingsstaat is niet bedoeld voor kansloze gelukszoekers en voor illegalen. Het onderwijs moet terug naar de tijd voordat het VMBO  om de hoek kwam kijken. Waar kinderen leren rekenen, foutloos Nederlands schrijven en een vak leren. En niet hoeven te kiezen uit 260 opleidingen op een MBO. Nederland is christelijk en dat moet zo blijven. Wij kunnen goed samenleven met alle andere geloven, behalve met de dominante islam. Een ideologie die overal in de wereld haat, verderf en onderdrukking predikt. De invloed van deze ideologie in ons leven is nu al te groot met 1 miljoen moslims. Wat als dit aantal verdubbeld is? Wat hebben we dan nog te vertellen in ons eigen land? Als nu al het woord Kerst niet meer frank en vrij gebruikt kan worden. Stelt u zich dat eens voor.

Kortom, stem op 15 maart 2017 voor Nederland. Stem dus strategisch  PVV, er is geen andere keuze. VNL en Forum voor Democratie zijn te klein om het verschil te kunnen maken. Maak het verschil! Slechter dan nu kan niet. Diversiteit is prima, maar wel op basis van onze normen en waarden. Durf te kiezen voor Nederland! U bepaalt welke kant we op gaan. Blijf niet thuis, ga stemmen. Aan alle mensen die op de VVD of het CDA  willen stemmen: doe het op 15 maart niet. Zij maken het verschil niet. De VVD en het CDA hadden allang voor Nederland kunnen kiezen, ze hebben het niet gedaan. En dat gaat na maart 2017 dus ook niet gebeuren.

Draag op 15 maart 2017 uit: “Stop, tot hier en niet verder”, stem PVV.