TPOok!

 
Politiek

Jan Roos (VNL) drinkt kop koffie met Thiery Baudet (Forum voor Democratie)

'We gaan elkaar versterken waar het kan'

VNL-lijsttrekker Jan Roos heeft woensdag gesproken met Thierry Baudet (Forum voor Democratie). Dat meldt Roos op Twitter. In een nadere toelichting aan ThePostOnline zegt Roos “We hebben een paar uur koffie gedronken. Hebben een constructief gesprek gehad en gaan elkaar waar kan versterken. Dat is het voor nu.” Baudet wil ook aan de verkiezingen van 2017 meedoen.

Roos en Baudet werkten eerder met elkaar samen in het Geenpeil-initiatief dat een referendum over het associatieverdrag met Oekraïne afdwong. Deze week werd bekend dat Jan Dijkgraaf het nieuwe gezicht van de club is en óók gaat meedoen aan de verkiezingen. Roos noemde dat maandag een ‘klucht’, Baudet ‘snapt de move’ ook niet maar wenste Dijkgraaf cum suis ‘veel succes’.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.