TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Het falen van Lodewijk Asscher (PvdA): ‘Arbeidsmarktbeleid mislukt’

FNV: 'Flexibilisering arbeidsmarkt volledig doorgeslagen'

Tags: ,

Het arbeidsmarktbeleid van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) is mislukt. Dat zeggen de Tweede Kamer en sociale partners die een volgend kabinet terug naar de tekentafel sturen om de grote problemen op te lossen, zo meldt De Telegraaf.

Volgens vakbond FNV heeft het beleid van PvdA-kopstuk Asscher niet kunnen verhinderen dat de flexibilisering van de arbeidsmarkt volledig is doorgeslagen. “Werknemers, zzp’ers, uitzendkrachten en buitenlandse krachten worden tegen elkaar uitgespeeld”, stelt vicevoorzitter Ruud Kuin van de FNV in de krant.

Voorzitter Van Straalen van MKB-Nederland vindt dat de nieuwe ontslagwet zijn doel voorbijschiet. Coalitiepartner VVD zou de nieuwe ontslagwet volgens De Telegraaf zelfs het liefst geheel van tafel halen.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.