TPOok!

 
Video

Teruglezen: Partijcongres VNL

Verkiezingsverslaggever Chris Aalberts is erbij

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaat TPO’s verkiezingsverslaggever Chris Aalberts langs bij de partijcongressen van alle politieke partijen. Hoe bereiden zij zich voor op de verkiezingen? Wie zijn de kandidaten? Wat vinden de leden van het partijprogramma? En wat gebeurt er verder nog in aanloop naar de verkiezingen?

Vandaag in de derde aflevering: Voor Nederland (VNL). Het congres van de PVV-afsplitsing vindt zaterdagmiddag plaats in Rotterdam. Er zal in ieder geval gepraat worden over het eerste verkiezingsprogramma van VNL. De rest van het programma is nog onbekend, maar er is vast een borrel. Volg de tweets van Chris Aalberts hieronder of op Twitter via @ChrisIsErbij. Hieronder alvast een korte voorbeschouwing.

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.