Politiek

We gaan weer crowdfunden voor Chris Aalberts, crowdfundjournalistiek is het nieuwe Pokémon Go

30-08-2016 11:28

Er is een heel lang verhaal waarom u zou moeten betalen voor de kwaliteitsjournalistiek van Chris Aalberts (@chrisaalberts & @chrisiserbij). Dat lange verhaal staat hier.

Ons van TPO is meer van het korte verhaal en dat gaat als volgt:

Chris Aalberts zal exclusief voor TPO verslag doen van de verkiezingscampagnes en de parlementsverkiezingen in 2017. Die verslagen zijn dan gratis voor iedereen hier op TPO te lezen. Om dat te kunnen financieren hebben we uw geld nodig. Het totaal benodigde bedrag is slechts 2500 euro (een schijntje!).

Dus als iedereen vandaag nog 50 euro doneert, is het totale bedrag morgen al rond en kunt u er gerust op zijn dat er tenminste één beslist niet-politiek-correct medium bestaat dat verslag doet van álle feiten en gegarandeerd helemaal niets achterhoudt, framet, verkleurt, verzwijgt of spint wegens stiekeme politiek-ideologische linkse agenda (we zijn NRC, Volkskrant of VVDbode Telegraaf of NPO niet!).

Kortom: DONEER!

Voor de enige échte online kwaliteitsjournalistiek door de enige échte kwaliteitsjournalist Chris ‘ik sla geen politieke ledenbijeenkomst over’ Aalberts.

Doneren doet u HIER.

 

Foto: de door u betaalde sterverslaggever Chris Aalberts.