Politiek Buitenland

Bonusquote: ‘Explosieve, gevaarlijke Hillary Clinton houdt niet van mannen en het gezag’

30-06-2016 11:48

“Explosief, gevaarlijk. Ik sprak ooit met een sheriff in Arkansas over de Clintons en ik maakte een grap. Ik zei: ‘Deze gast gaat natuurlijk nooit tot president worden verkozen.’ Die sheriff keek naar me en hij keek dwars door me heen. Hij zei: ‘Laat me je wat vertellen. Geloof alles wat je hoort. Ze zullen worden verkozen. Ze zullen in het Witte Huis blijven voor acht jaar.’ Dat is wat hij zei, ongelooflijk. Hij zei ook: ‘Ze kunnen alles in goud spinnen.’ Dat is de term die hij gebruikte.

Mijn ervaring met de Clintons is dat ze niet van het leger houden en ook niet van het gezag. Mijn persoonlijke gevoel, gebaseerd op wat ik heb gezien, is dat Hillary niet van mannen houdt.

Toen Monica Lewinsky voorbij de Oval Office liep, had ze een jurk aan. Ze keek om en zorgde ervoor dat de president naar haar keek. Ze draaide zich om, trok haar jurk omhoog en liet de president haar blauwe slipje zien. Het voelde alsof…het was zo bizar. Alsof ik in een nachtclub was.”

 

Gary Byrne werkte als agent van de Secret Service onder het presidentschap van Bill Clinton. In een boek doet hij uitgebreid verslag van zijn bizarre ervaringen met de Clintons. Zo zegt hij dat de Secret Service zich ‘zorgen maakte om de veiligheid van de president wegens Hillary‘ en dat de agenten onderling afspraken hadden gemaakt over wat te doen als de twee ruzie hadden of als Hillary Bill zou betrappen met een ander. De beschuldigingen die Byrne uit worden uiteraard ontkend.