Opinie

U zond in… soort van hele enge doodsbedreiging

10-06-2016 10:42

Screen Shot 2016-06-10 at 09.29.01

 

Beste Tayfun,

Bedankt voor je proeve van integratie. Je bent geslaagd. Proficiat, ook namens DENK en Lodewijk Asscher.

Wij gaan ondertussen wachten op het OM dat ons nu, uiteraard, óók gaat bellen om ons te vragen ”hoe we ons hier bij voelen” en de komende dagen zullen de media bol staan van het feit dat wij steeds maar weer door steeds maar weer uitsluitend allochtone jongeren worden bedreigd en kanker krijgen toegewenst (dat ‘kanker’ is wel een dingetje in jullie cultuur hè?). Want het OM is er voor ons allemaal, die zouden nooit het idee willen geven dat ze bepaalde personen voortrekken.

‘Gediscrimineerd’

Peter R. de Vries staat straks, uiteraard, met een draaiende camera voor je deur, want Peter R. wil, natuurlijk, álle internetpesters aanpakken, dus niet alleen de racistische blanken, en Humberto Tan zal, vanzelfsprekend, in RTL Late Night uit-ge-breid aandacht besteden aan autochtone opiniemakers die voortdurend worden…ja…noem het maar gerust ‘gediscrimineerd’, omdat ze nou eenmaal blank zijn en een mening hebben over de multiculturele samenleving die bepaalde multiculturelen kennelijk niet zo goed uitkomt.

Het kan ook haast niet anders of Marcel ‘ik ben dan wel objectief verslaggever maar mooi niet dat ik mijn linkse voorkeur ga verbergen want links is nou eenmaal goed en rechts is stom want fuck you het is nog altijd 1973’ Wiegman zal een ronkend opiniestuk(!) op de voorpagina(!) van het Parool (lol) publiceren waarin hij uitlegt dat er een enorme kloof in de samenleving zichtbaar is en dat social media en internet toch maar weer mooi duidelijk maken hoe autochtone opiniemakers en blanke critici van de multiculturele samenleving stelselmatig op grove wijze worden weggezet. Want ook het Parool zou nooit met twee maten willen meten.

GroenLinks

In de tussentijd raden wij je van harte aan even contact op te nemen met GroenLinks te Rotterdam. Daar belonen ze agressief gedrag van jongens zoals jij met stageplekken in gesubsidieerde leerbedrijven. Grijp je kans! Ook wij zeggen: naïeve tolerantie moet je zoveel mogelijk uitbuiten. Sommige mensen verdienen niet anders dan te worden uitgebuit.

Nou jongen, hou je haaks, en vergeet niet wat je de afgelopen maanden hebt geleerd uit vrijwel alle kwaliteitsmedia: het is sowieso de schuld van autochtonen, het kolonialisme is een erfzonde die blanken nou eenmaal met zich meedragen dus blanken zijn altijd fouter dan jij, het komt door de werkloosheid of het gebrek aan stageplekken en als mensen zeiken nadat ze door jou worden geïntimideerd dan is dat gewoon omdat ze een white privilege hebben.

Aangifte

We doen trouwens geen aangifte: dat wilden we wel maar de politie liet ons weten dat ze het veel te druk hadden met het opnemen van duizenden aangiftes door Sylvana Simons. En dat vonden ze belangrijker, zeiden ze. Ze wilden namelijk beslist niet etnisch profileren dus daarom krijgt haat van blanken tegen niet-blanken een hogere prioriteit dan haat van niet-blanken tegen blanken, zeiden ze.

‘Want we zijn voor een eerlijke en solidaire samenleving waarin iedereen gelijk is en willen beslist niet met twee maten meten’, zeiden ze.

‘We hebben goed naar de vice-premier geluisterd en daarom zien we discriminatie als de grootste misdaad van dit moment’, zeiden ze.

‘Een Turk of Marokkaan die Annabel Nanninga bedreigt is bedreiging, maar een Hollander die Sylvana Simons bedreigt is discriminatie, snap je wel?’, zeiden ze.

‘We hebben bovendien een personeelstekort, veel agenten zijn momenteel bezig mensen thuis achter de voordeur te intimideren nadat ze kritische uitspraken over asielzoekers op Facebook hebben geplaatst. Nee, daar is dan geen aangifte voor nodig. Nogmaals: prioriteiten. Moet van Asscher!’, zeiden ze.

 

P.S.

Sorry dat we ‘blank’ schreven waar ‘wit’ had moeten staan. We zien de boete van de policor taalpolitie wel tegemoet.