Sylvana Simons (DENK) gasthoofdredacteur van magazine over paranormale zaken

23-05-2016 12:39

Screen Shot 2016-05-23 at 12.35.23

Bron.

 

“ParaVisie is ruim 25 jaar geleden opgericht en is ontsproten uit de breinen van de programmamakers van het toenmalige Veronica radioprogramma ‘Het zwarte gat’ (een programma over paranormale zaken, red).

De stap van het organiseren van muziekbeurzen naar paranormaalbeurzen lijkt niet voor de hand liggend, maar de programmamakers onderkenden destijds al de behoefte aan evenementen rondom het paranormale en spirituele.

Tijdens de zoektocht naar bladen om deze paranormaal beurzen in te kunnen promoten, bleek dat er in die tijd nog weinig of geen toonaangevende ‘spirituele’ bladen waren. Aangezien er een duidelijke informatiebehoefte in de markt was, is destijds besloten om dan zelf maar een magazine uit te gaan brengen. En het blad ParaVisie was geboren.

ParaVisie heeft in al die jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van objectiviteit, authenticiteit en kwaliteit, met name op het gebied van informatievoorziening rondom het paranormale, spiritualiteit en bewustwording, in de breedste zin. Naast het maandblad is ParaVisie tegenwoordig ook heel actief op het internet met haar Maandblad, Consultlijn, Evenementen, Specialisten Gids, Webshop, Online Bibliotheek en Marktplaats.”

 

Bron.