Vrouw met kanker, dochter van oud-verzetsstrijder zond in… ‘Geachte heer Wierd Duk’

13-05-2016 18:29

Geachte heer Duk!

Ik hoor u op Radio 1 en u meldt inderdaad de zorgen en boosheden van de autochtone Nederlander. Ik zie u eveneens regelmatig op tv.

Ik kan het vrij eenvoudig benoemen. De zorgen van vele Nederlanders. Hier enkele!

Angst voor de islam, werkelijk doodsbang voor de verderfelijke invloed van deze dwingende, intolerante godsdienst. De bomaanslagen, enz.

De toevloed van immigranten en asielzoekers, met name moslims. Sorry, ik ben echt geen racist maar zie teveel signalen die me woedend maken. Bijvoorbeeld: een Syrische vrouw in boerka met zwarte handschoenen aan met haar langbebaarde moslim man in ons zwembad Sonsbeeck waar de ramen zijn afgeplakt.

Onze inperking van vrijheid van meningsuiting en vrijheid. Zie de Nederturken en de lange tenen van de moslims.
Voorbeelden Wilders en Ebru Umar die met de dood bedreigd worden.

De kosten van immigratie waardoor onze samenleving financieel te veel kwijt is. Vier miljard schat ik per jaar. Wellicht meer. Veel uitkeringen zie de Somaliërs en Eritreeërs. Ik heb nooit iemand van hen kunnen betrappen op werk.

De totaal mislukte integratie behalve uw vrouw die ik een geweldige vrouw vind net als Ebru! Heerlijk om te zien dat er mensen zijn die de Nederlandse democratie hoog houden. In Nederland geboren denk ik?Maar een voorbeeld zijn voor de Nederlandse vrouw want er zijn veel vrouwen, ook autochtone die niet goed geëmancipeerd zijn.

De immigranten en asielzoekers waarvan er velen onze waarden en normen niet onderschrijven en als de demografische groei van moslims zo snel gaat kunnen ze op democratische wijze de sharia gaan invoeren. Dat zullen dit dus in de grondwet moeten zetten, anders gaat het fout.

In Denemarken en Engeland zijn al shariawijken waar inwoners worden aangesproken geen alcohol te drinken en zich netjes(ingepakt) aan te kleden.

Ja ook zo’n punt. Ik heb precies nog 1460 euro te besteden. Na de vaste lasten heb ik grofweg 300 euro over. Mijn pensioen is steeds minder. Een schande dat beleid van VVD en PVDA. Ze gaan een enorme dauw krijgen wat mij betreft en ik stem gewoon Wilders, uit pure wanhoop over bovenstaande punten waar onze elite niets aan doet(bijvoorbeeld de ongelooflijke burgemeester van den Haag, van Aartsen en de burgemeester van EDE, om je dood te lachen als het niet zo ernstig was).

Te hoge huren! Elk jaar kreeg ik 6procent huurverhoging en de laatste twee jaar 2,5 procent. Omdat ik een eensgezinswoning heb in de Randstad betaal ik 763 euro.

Ik betaal me blauw aan zorgkosten. Ik heb in 2001 en 2013 opnieuw kanker gekregen en word niet meer beter. Dus elk jaar 385 euro (nu) aan eigen bijdrage betalen. Ondanks dat ben ik gemotiveerd u te laten weten wat er speelt. Ik ben gelukkig een positief mens en probeer er het beste van te maken.

Als dochter van een verzetsstrijder uit de tweede wereldoorlog maak ik mij extra zorgen over bovenstaande zaken. Dat zit blijkbaar in de genen.

Ik groet u en ben benieuwd naar uw antwoord!

Met vriendelijke groet

Naam en adres bij redactie bekend.