U zond in… Brief aan Hans van Baalen (n.a.v. TPO-terugkijk-topic)

04-05-2016 11:13

Geachte Heer Zijlstra,

Natuurlijk weet én besef ik dat de Nederlandse Tweede Kamer en het Europesche Parlement twee verschillende werelden en “adressen” zijn. In feite had ik een mailtje willen sturen aan de heer Van Baalen, maar kon zijn e-mailadres niet vinden. (Zal wel aan mij en de leeftijd (70) liggen, immers: Europa is zo transparant als een deurmat).

Aangezien voornoemde heer VVD’er is schrijf ik dit mailtje aan u; misschien dat u dit wilt/kunt doorsturen…? Bedankt daar voor alvast!

Nogmaals: Europa en Nederland zijn twee gescheiden werelden, maar Europa en hun vertegenwoordigers “straalt wèl af” op de landelijke politieke partijen. Daarom dit mailtje aan U. U komt elkaar immers vast wel tegen in de wandelgangen en bekende achterkamertjes.

Waar het om gaat:
Een site, waar ik, ideologisch en politiek nauw mee verbonden ben, “The Post Online” heeft een filmpje op haar site. Een soort “Uitzending gemist”. Naar de NPO, lees VARA, kijk ik bewust niet. Ik ben niet geïnteresseerd in “rechterarmen omhoog” zoals bij Twan Huys: schandalig, (dat zeg ik als oorlogskind die dit land mee heeft opgebouwd), maar dat terzijde.

Er moet bij de heer Van Baalen toch wel een enorme rancune heersen. Dat baseer ik op zijn uitspraak, de uitzending bij Pauw was nog geen minuut aan de gang toen hij de heer Baudet toebeet: “U hebt dit TTIP verdrag niet gelezen, en u zou dit ook niet begrijpen”.

Wat een arrogantie en hoogmoed van deze vetkwal! Van mij zou hij een klap op z’n “Maidansmoel” hebben gekregen.

Inderdaad, de VVD en in casu de heer Van Baalen hebben het alleenrecht om dingen te interpreteren….Zo begrijp ik dit. Als jullie eens beginnen naar de bevolking te luisteren, (denk aan het referendum!!), ben je al een heel eind!

De heer Baudet heeft mijns inziens, meer fatsoen en kennis in zijn pink dan die volgevreten Van Baalen in zijn hele lijf. (Wie heeft hem en al die collega’s eigenlijk gekozen?).

Bovenstaande is voor mij de bekende druppel; wij zijn klaar met de Vereniging Van Diefstal (en bedrog). Voorheen stemde ik nog wel eens voor u en uw partij, maar dat is passé.

Voor ú persoonlijk:

Vriendelijk gegroet,

Inwoner van Drachten (naam en adres bekend bij redactie)