Opinie

Terugkijken: hoogbejaarde D66’ers (‘democratievernieuwers’) kotsen democratie uit

08-04-2016 09:07

LET OP: de nu volgende beelden kunnen zeer schokkend zijn voor D66’ers die nog oprecht geloven in het woord ‘democratie’ (D) van ‘D66’.

Na het bekijken van deze beelden zult u niet anders kunnen dan concluderen dat D66 helemaal NIETS met democratie heeft te maken en dat D66-oprichters als Jan ‘Koning van Katoren’ Terlouw en Laurens-Jan ‘even mijn dochter het koninklijk huis in duwen’ Brinkhorst nog eerder iets hebben met verlicht despotisme, een junta, feodalisme, regentisme of een aristocratie dan met democratie.

Ook deze beelden bewijzen wederom dat het voor politici, zeker voor D66-politici, juist voor D66-politici, alleen maar om macht gaat. Ordinaire, banale macht. En macht kan slechts worden geconsolideerd als het domme volk, dat smerige plebs, dat vieze grauw, netjes zijn mond dicht houdt. Desnoods worden ‘de raddraaiers’ onder de duim gehouden en wordt hun zogenaamd ‘democratische mening’ stevig de kop ingedrukt. En desnoods laten we ons als voorstander van de gekozen burgemeester tot burgemeester BENOEMEN.

Mocht u D66-lid zijn en serieus nog geloven in de democratische vernieuwingswaarden van Hans van Mierlo c.s. dan kunt u na het zien van deze ONTLUISTERENDE BEELDEN hier uw D66-lidmaatschap opzeggen.

Graag gedaan en veel sterkte!

 

Screen Shot 2016-04-08 at 08.59.18

Klik op de hoogbejaarde (aangetrouwd koninklijke) regent om terug te kijken.