Haagse grabbelton

Een boodschap van Lodewijk Asscher voor de (anonieme) rukkertjes op social media

09-02-2016 11:22

Lodewijk Asscher; vicepremier, minister van Sociale Zaken, Facebooker extraordinaire. De al-dan-niet-het-is-ingewikkeld-PvdA-kroonprins is een fervent gebruiker van social media en loopt dus logischerwijze tegen een naargeestig kantje van het internet aan: de trollen, de dommen en natuurlijk de bedreigers. Hij besloot ze van repliek te dienen.

 

“Mijn joodse achternaam is voor velen van jullie een plausibele verklaring voor mijn gedrag en opstelling. Zo geef ik tegelijk te veel en te weinig om moslims. Neem Holladiejan: “Zionistenhond @LodewijkA laat verstek gaan bij VN. Gaat over racisme i.p.v. antisemitisme daar heeft hij niets mee.” Farid is tot de conclusie gekomen dat ik als jood de mond vol heb van moslims, maar dat ik me vreemd genoeg muisstil hou over zionisme. Flip heeft blootgelegd dat je mij nooit over racisme hoort, want racisme bestaat alleen onder moslims, nooit onder joden. Volgens Peter Breedveld cs ben ik zelfs de gevaarlijkste racist van Nederland.”

 

U moet het maar even teruglezen.

Respectloze hond.Beste reageerders, Ik merk dat ik dankzij jullie te vaak niet meer reageer als mensen me via social…

Geplaatst door Lodewijk Asscher op dinsdag 9 februari 2016

 

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.