Frans Timmermans krijgt gelijk: eindelijk oorlog

15-11-2015 16:28

Frans Timmermans, de technocraat, heeft zijn zin: oorlog. Het is niet langer te ontkennen dat er een er nu burgeroorlog begonnen is. In de vroege ochtend van veertien november tweeduizendvijftien is het startschot gelost voor de oorlog die die het einde zal betekenen van de EU.


Een aanslag van dit formaat (129 doden en counting) was een kwestie van tijd en er zullen er nog vele volgen. Gedillusioneerde jonge mannen (en een enkele vrouw) die falen in de samenleving denken zich te kunnen revancheren door zinloze moordpartijen. Het slachtofferschap is ze met de paplepel ingegoten en IS heeft zowel het martelaarschap als de rol van beul glamoreus gemaakt.

Policor zombies

De laffe keuze voor moord en doodslag als persoonlijke katharsis zien we steeds vaker: Anders Brevik, school shootings in de VS . Er zijn alle vele voorbodes geweest van aanzwellend islamistisch geweld: de moord op Lee Rigby, de executie van bijna een volledige redactie en natuurlijk de moord op Theo van Gogh. Telkens trachtten ‘opiniemakers’ de zwaarte van deze ‘incidenten’ te ontkennen. Het waren ‘slechts lone wolfs’ en de achterliggende ideologie en beweegredenen werden genegeerd.

Elke policor zombie die het noodzakelijk vond zinloos geweld te relativeren en weigerde de verantwoordelijkheid te leggen bij moordenaars en hun beestachtige ideologie heeft zijn impliciete goedkeuring voor dit geweld verleend.

J’accuse!

J’accuse! Vara/Joop/NPO-kongsi, alle useful idiots op links die meenden dat buurtwerk kon opwegen tegen de door oliesheiks gesponsorde terreurconglomoraten die vierentwintig uur per dag ongebreideld hun haat kunnen prediken plus alle lafbekken die de zin ‘toon van het debat’ gebruiken. Ja, het debat is verhard, maar helaas is de tijd van halfzachte oplossingen voorbij.

Niemand kan nog ontkennen dat er daadwerkelijk een vijfde colonne is. Een groep die zich niet laat vangen onder een noemer, hoewel het gros zichzelf moslim noemt. Allen afkomstig uit generaties die in weelde en luxe opgroeide en ondanks alle mogelijkheden kiezen voor vernietiging, die liever kiezen voor dood en verderf dan te moeten toestaan dat anderen een andere opvatting hebben. Die hun leven willen geven voor beperking van vde vrijheid van anderen om te zeggen wat ze willen, te leven zo als ze willen, te beminnen wie ze willen.

Deze mensen zijn bezetten door een allesvernietigende haat. Een zelfhaat, maar vooral een haat voor de maatschappij die hen verantwoordelijk maakte voor hun eigen geluk. Een tomeloze haat aan vrijheid, een vrijheid die zijzelf niet aankunnen.

Aanval op de vrijheid

Dit is weer een aanval op de vrijheid. Mijn vrijheid, jouw vrijheid, hun vrijheid, onze vrijheid. Te lang hebben we geprobeerd te geloven dat rede alles zou overwinnen en dat onze verworvenheden gratis waren, dat onze generatie gevrijwaard zouden blijven van een oorlog voor ons voortbestaan.

Slecht nieuws confettigeneratie: de totale oorlog tegen vrijheid heeft Europa bereikt. Is er nog iemand bereid om voor onze vrijheid te vechten? Ik vrees dat de meesten van mijn generatie nu druk facebooken/twitteren/vinen zijn om ‘vooral rustig te blijven’. We zijn te lang rustig geweest.

Laat dit een wake up call zijn voor iedereen die vrijheid lief heeft; alle moslims, joden, christenen, boedhisten, hindoes,atheisten, pantheisten. Laat hen die vrede willen zeggen: ‘Stop en niet verder!’