Politiek

Bonusquote: kind van gelukszoekers spreekt heldere taal tegen vluchtelingen

11-10-2015 22:31

“Jullie hebben mazzel dat Nederland zo achterlijk is geworden om mee te gaan in jullie zieligheidscultuur en meent respect te moeten hebben voor jullie daden en geloof. Een geloof dat van mannen heersers maakt en vrouwen tot slaaf degradeert. Ik schaam me voor Nederland dat het gebeurt, dat jullie en je achterlijke cultuur welkom worden geheten zonder enige terughoudendheid. Dat jullie verder zullen kunnen radicaliseren in moskeeën in dit land en er scholen zijn waar jullie kinderen – de jongetjes vooralsnog – gehersenspoeld kunnen worden. En niemand die jullie dwingt om je aan te passen aan Nederland – weten jullie eigenlijk wel dat je in Nederland bent? Respect voor de ander is een verworvenheid van de Westerse cultuur. Dat die van twee kanten moet komen, lijkt niet door te dringen en hebben wij, inclusief knipmessende politici, trouwens allang verdrongen.

Ook Nederlanders zijn mensen die een hekel aan de vreemdeling hebben. Kijk, wij burgers zijn duidelijk – wij hebben geen agenda en zeggen eerlijk jullie liever kwijt dan rijk te zijn. We geloven er niets van dat jullie hoogopgeleiden vluchtelingen in plaats van oplichtende vrouwenverkrachters zijn.”

Aldus Ebru Umar op Geenstijl. Geen commentaar. Dat kan bij Ebru op Twitter, die vindt dat leuk, commentaar krijgen op Twitter.