Politiek

Bonusquote: zo hard wordt de PvdA door arbeiders gehaat

12-07-2015 12:18

In het PvdA-partijorgaan de Volkskrant dit weekend een interview met Diederik Samsom. Over ‘zijn stage bij wijkverpleegkundige Violieke, de behaalde resultaten in de Tweede Kamer en de doelstellingen van het kabinet’. Aldus de aankeiler van dit interview op de PvdA-Facebookpagina (23.000 likes). Alwaar de PvdA-stemmers (‘het volk’) naar hartelust mogen reageren. En dat doen ze duidelijk graag, zodat iedereen kan meegenieten met de Enige Echte Mening van de ‘arbeiders’ over ‘hun’ partij de PvdA. De verhouding haat/liefde voor de PvdA is bij de facebookcommenters ongeveer 90/10 procent en onderstaande hilarische PvdA-haatquotes zijn slechts een héél, héél, héél kleine greep uit vele, vele, vele pareltjes waarvoor je nooit echt diep hoeft te duiken op die PvdA-Facebookpagina. Duik gerust zelf ook naar pareltjes want er zijn er genoeg voor iedereen.

 

 

Screen Shot 2015-07-12 at 11.57.12

 

“Hij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de PvdA niets meer is dan een splinterpartij en erger nog een partij die beslist niet meer opkomt voor de zwakkeren, ouderen en zieken in onze maatschappij. Het is alleen erg jammer dat hij te dom is om dit te snappen. Daar komt dan ook nog eens bij dat het gewoon een ordinaire LEUGENAAR is!!!!!”

“In termen spreken van verraders o.i.d. geloof ik niet zo brengt, de discussie al snel op PVV niveau, en das niet het mijne. Maar neemt niet weg dat sedert deelname van de PvdA aan dit kabinet de partij voor mij echt heeft afgedaan.Met lede ogen heb ik als voormalig werker in de jeugdzorg gezien en ervaren dat dit kabinet met in hun gelederen de PvdA de zorg op alle niveaus heeft afgebroken, ondermijnd en getorpedeerd heeft, dit alles onder de bezielende leiding o.a. van Martin van Rijn. Eén klein voorbeeldje daarbij : 6 Kamerdebatten over de PGB’s en het is nog steeds een puinhoop vooral dankzij de halsstarrigheid van Martin van Rijn. Nee de PvdA heeft voor mij als sociaal-democratische partij volledig afgedaan mijn vertrouwen zijn ze volledig kwijt. In de tijd van den Uijl en Kok had de partij nog mijn onvoorwaardelijke steun. En of het nu Samson, Asscher, Dijssleblom of Spekman is, mijn stem bij de eerstvolgende verkiezingen gaat naar SP of Groen links.”

“Helaas. Mijn vader was mijnwerker en stemde altijd pvda en wij ook. Maar sinds de coalitie met de bankvriendjes en rijke multinationals met hun belasting ontwijking (Zembla onlangs) van 8 miljard per jaar ben ik helemaal klaar met jullie. De kleine man en chronisch zieken, gehandicapten en ouderen op laten draaien voor miljarden weggraaiende multinationals en foute bankiers is voor mij de druppel geweest en valt niet meer eerlijk uit te leggen aan mijn geweten en sociale gevoel. Jammer maar voor mij is het nu de SP. Ik zal NOOIT meer op de pvda stemmen.”

“Kan beter opstappen heeft de hele partij naar de afgrond gebracht. Had niet met de VVD moeten mee regeren. Houd geen zetel over. Eigenzinnig en begrijpt de gewone burger niet.”

“De partij is ten dode opgeschreven. Is een kwestie van tijd.”

“Twee VVDer’s op de foto zeer byzonder………………………….”

“Belachelijk. De SP was in de 70 er jaren al voor buurtzorg. En nu met de eer gaan strijken meneer Samsom?”

“Van de stemmentrekker van een van de grootste partijen van Nederland die ook nog eens iets deed voor de werknemers naar een stemmentrekker die het woord PvdA niet eens zou mogen uitspreken.”

“de partij van het volk, laat me niet lachen.. durf eens net als de Grieken een referendum te houden onder het volk of we nog een euro uitlenen aan dat bodemloze eiland !”

“daar staat hij dan met zijn roerganger ; krijgt ie les hoe je de boel moet oplichten ? geweldig die samson gister op fb kei hard gewerkt voor 5% loonsverhoging voor de ambtenaren ; maar hij vergeet dat ze de laatste vier jaar op het droge zwommen”

“Samson je doet het tenminste….maar die Kok brrr zit miljoenen te schrapen bij een boevenbank en zit tussen het groen wat ooit rood was.
Kok een superkapitalist.bah”

“Bij de volgende verkiezing rekenen we finaal af met deze partij.”

“460000 voor vriend van Boxtel schaam je!!!!”

“Pvda was jaren lid van Bilderberg groep Hij kwam wel op voor arbeiders maar hij was altijd al vaag links en rechts.”

“Onderschrift foto : Da’s toch lachen, dat er nog stééds mensen op óns stemmen !”

“Samson en Asscher moeten aftreden. De losers hebben geen antwoord op de problemen. Beiden zijn dictators met een valse lach. Tape recorden, intimideren… Weg ermee! Hans Dijkgraaf en Lea Bouwmeester zijn beter.”

“De neoliberale koers van de PvdA gaat jullie uiteindelijk de kop kosten. De attitude van Dijsselbloem helpt daar ook hard aan mee. Op naar de 0 zetels jongens en meisjes! Ik gun het jullie van harte.”

“Ik denk zelf dat hij jaren bankvriendjes was maar om stemmers voorzich te winnen waren ze links Met buitenlandse kiezer kon hij ook veel stemmen krijgen”

“2 leugenaars naast elkaar”

“Partij van de Afbraak”

“Your party is commiting economic terrorism on the Greeks. Shame on jeroen dijsselbloem”

“Twee land veraders bij elkaar!!!!!!!”