Haagse grabbelton

Joram van Klaveren (VNL): David Pinto wilde een vaste plek op de lijst, dat kan dus niet

07-07-2015 18:53

Boze column van David Pinto op ThePostOnline deze dinsdag: hij is opgestapt bij VNL. Hij had daar naar eigen zeggen verschillende redenen voor.  Maar volgens VNL’s Joram van Klaveren speelt er iets anders. Pinto wilde een vaste plek op de lijst. En dat kan dus niet. Van Klaveren in een reactie tegenover ThePostOnline:

 

“Het bestuur van VNL heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van de heer Pinto.  Er worden bij VNL vooraf geen plekken op lijsten gegarandeerd. De heer Pinto heeft dit ook schriftelijk bevestigd. Hij kwam daar echter verschillende keren op terug. Naar aanleiding van die terugkerende eis is er vanuit het bestuur besloten dat het beter zou zijn als de wegen zich zouden scheiden. En zo geschiedde het.  We wensen de heer Pinto, ondanks de niet al te vleiende woorden en verkeerde weergave van feiten, het allerbeste toe.”

 

Waarvan akte.

Lees ook

David Pinto – VNL = PVV-afval + ‘maffiamaatje’

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.