Politiek

Wass ist passiert?

06-07-2015 14:36

Wierd Duk mag dan in Berlijn wonen, voor TPO gaat hij gewoon naar Rusland en Oekraïne. Om daar het volgende voor donateurs te gaan doen:

 

– Reportage uit Moskou van de redacties van de Poetin-kritische krant Novaja Gazeta – bekend onder meer door de moord op journaliste Anna Politkovskaja – en de in het Westen veel bekritiseerde internationale staatszender van Poetin: RT /Russia Today

– Inventarisatie van en interviews met de belangrijkste internationale opiniemakers over het conflict tussen Rusland en Oekraïne en hun onderlinge meningsverschillen.

– Verslag uit Kiev en verder in Oekraïne: hoe verder, nu Oekraïne – net als Griekenland – bankroet dreigt te gaan en het Oosten, zo lijkt het, onder Russische paraplu blijft vallen?

Onder Russen: reisverslag uit Rusland waarin ik de vraag onderzoek hoe wijdverbreid de anti-westerse – en vooral anti-Amerikaanse – stemming in Rusland is en op welke manieren die gevoed wordt.

 

DANKZIJ UW STEUN KAN WIERD DUK PUBLICEREN OVER RUSLAND ZOALS DAT HOORT: ONAFHANKELIJK, OBJECTIEF EN BESLIST NIET POLITIEK-CORRECT PRO EU!

 

DONEERLINK