Opinie

Bonusquote: burger reageert op tuintegel-schuttingpolitie-ideetjes van GroenLinks

08-06-2015 16:37

“Geheel naar wens van en in lijn met het beleid van het huidige kabinet, neem ik afstand van deze verachtelijke vorm van politieke ondermijning. Thans verblijf ik in een levensloopbestendige omgeving waar ik – ook op hogere leeftijd – zelfstandig kan blijven wonen zonder dat ik op enig moment mezelf met de uiteindelijk bijbehorende rollators en rolstoelen door een GroenLinks-grasveld hoef te zien ploegen.

Of stuurt wonderboy Jesse Klaver – met de participatiemaatschappij in het achterhoofd – drie keer per week twee onbezoldigde dwangarbeiders die in ruil voor een flutuitkering bij mij komen tuinieren?

Indien dit niet het geval is, voel ik mij in het geheel niet geroepen om aan deze bespottelijke oproep gehoor te geven, en verzoek andere leden van deze partij met klem iets zinvols met hun leven te gaan doen.”

 

Frank Westrus, belastingbetalend burger en thans inwoner van Hilversum, is als betrokken burger uiteraard ook betrokken bij het totaal niet wereldvreemde plan van de Deventer GroenLinks-fractie om tuintegels en schuttingen te verbieden. Dat plan van die dwangarbeiders met een flutuitkering die tuinen komen wieden is trouwens zo gek nog niet. Kunnen ze gelijk al die groene daken, groene schoolpleinen en groene anti-kinderobesitasruimten die D66 in Amsterdam wil realiseren onderhouden. Quote via Facebook.