Politiek

LIVE – Limes030: PvdA-voorzitter Hans Spekman

22-06-2014 15:34

In de laatste editie van Limes030 voor de zomerbreak. Hoofdgast is PvdA-voorzitter Hans Spekman. We blikken met hem terug op de afgelopen twee verkiezingen en kijken vooruit: wat gaat de PvdA de komende tijd doen?

Verder staat deze aflevering van Limes030 in het teken van sport! FOX Sports-analist en voormalig speler van onder meer Ajax en FC Twente Jan van Halst laat, een dag voor de laatste poulewedstrijd van het Nederlands Elftal, zijn licht schijnen op het WK Voetbal. Hij was aanwezig in Brazilië bij de eerste wedstrijd van Oranje. Waar gaat dit Oranjesucces eindigen, wat verwacht hij van de andere landen en hoe was zijn trip naar Brazilië?

De Tour de France gaat op 5 juli weer van start. Volgend jaar start de Tour in Utrecht en daarom blikken we vooruit op het grootste wielerevenement van het jaar met Martijn Hendriks, die het wielrennen namens de NOS op de voet volgt. De Nederlanders doen het uitstekend dit seizoen, kan Bauke Mollema nu écht voor het podium gaan?  Verder te gast is Jan Dijkgraaf. Hij was onder andere hoofdredacteur van dagblad Metro en opinieweekblad HP/De Tijd. Ook presenteerde hij het programma Echte Jannen en schreef hij verschillende boeken over ZZP’en, sport en pubers.

Uiteraard alles omlijst met muziek en de presentatie is in handen van Eva Brouwer.